• 2023年 库布齐沙漠露营活动
  • 2023年5月13-14日 杜鹃花露营
  • 2022年五一假期--贵州秘境-
  • 2023年6月17端午节哈巴雪山
  • 2023年3月25日 春季京西古道登山赏花活动
  • 2014年9月 阿里大北线活动照片
楼主: topspeed

绿洲英语一天一句(奖钱+可提供飞信发送)

回 58楼(大头) 的帖子

这里巷子深,我打广告效果不大啊,所以得用重金吸引人过来啊。

回 59楼(大头) 的帖子

en,DATOU is a good and nice boy,We all should learn from him.     

Re:回 59楼(大头) 的帖子

引用第61楼topspeed于2009-05-21 10:27发表的 回 59楼(大头) 的帖子 :
en,DATOU is a good and nice boy,We all should learn from him.     

Is DATOU a boy?

Seems that I still have the chance to make some money here so I'm copying DATOU's answer here:

只学习,不玩耍,聪明孩子也变傻。

意译一下——
一张一弛,文武之道。

回 62楼(晃晃) 的帖子

What?
I looked the information of DATOU carefully and found that I had made a mistake. I'm sorry,Because of her avatar and ID.

回 63楼(topspeed) 的帖子

哈哈,已经无数的人以为我是男生了。
我的头像是日本一动画片的人物,出镜次数不多,但人气很旺,而且喜欢他的都是女生。

哈哈,这样啊。挺爱看动画片的嘛。

等待topspeed的帖子,今天变大腕!
回完这个帖子,我就差35块了!
哈哈

回 65楼(topspeed) 的帖子

动画片呀,只限于一两个而已。

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

luagate呢?今天让她先发